کالانکوآ به نور زیاد احتیاج دارد تا رشد خوبی داشته باشد. نور مستقیم آن را خراب نمیکند. اما اگر نور مستقیم در منزل شما وجود ندارد بایستی آن را جایی بگذارید که حداقل یک نور غیرمستقیم با کیفیت به آن بتابد. (مثلاً پشت پنجره که حداکثر فاصله گلدان از پنجره یک متر باشد).
نکته:
طبق بررسی های تیم علمی دکتر گیاه مشخص شد که کالانکوآ نسبت به سرما مقاوم است و تا زمانیکه دما به زیر صفر نرسیده باشد میتوان آن را در فضای بیرون نگهداری کرد.
کالانکوآ به سرما و گرما مقاومت خوبی دارد اماااااااا…. شما اگر در شهرهایی سکونت دارید که تابستان بسیار داغ و یا زمستان بسیار سردی دارید، برای این گیاه مادر و پدر خوبی باشید و جایی قرارش دهید که در تابستان محیط سایه آفتاب و در زمستان محیط نسبتاً گرمی داشته باشد.
آبیاری:
هفتهای دو مرتبه آبیاری برای این گیاه کافی است.
نکته:
در فصل زمستان آبیاری را به هفتهای یک مرتبه کاهش دهید.
دما:
بهترین دما برای این گل بین 20 تا 25 درجهی سانتی گراد یا همان دمای اتاق است.
خاک:
از خاکی با زهکش خوب استفاده کنید. بهترین خاک همان خاک برگ موجود در گلفروشی ها می باشد.
کوددهی:
می توانید در فصل بهار و تابستان به آن کود سه بیست و میزان کمی کود آهن به فاصله ده روز بدهید که باعث تقویت و رشد گیاه میشود.
اماااااااا…. در مصرف کود آهن به هیچ عنوان زیاده روی نکنید که مصرف زیاد از حد آن باعث گیاهسوزی میشود. (کود آهن را میتوانید از قسمت فروش محصولات دکتر گیاه تهیه کنید)
تکثیر کالانکوآ
آسانترین روش تکثیر از طریق قلمه است و قلمهها تهیه شده را در خاک کوکوپیت بکارید.
(اطلاعات مربوط به خاک کوکوپیت را در قسمت تغذیه گیاهان مطالعه نمایید.)
سوالات بیشتر خودتان را از کارشناسان ما در بخش درمانی دکتر گیاه بپرسید. ««برای گیاه خود پزشک انتخاب کنید»» **دکتر گیاه، پزشک گیاه شما** www.drgyah.com telegram.me/dr_gyah @dr.gyah